Velkommen

REJSEN BEGYNDER HÉR

Velkommen til et af de vigtige skridt i dit liv:
At få dit kommende kørekort, med al den frihed og de muligheder det giver. 

Jeg er her for at guide dig igennem både teori og praksis, så du kan bestå din køreprøve på bedst mulige grundlag. Og ikke mindst, så du kan blive en rigtig god bilist og lære at begå dig i trafikken, både i de ventede og de uventede situationer.

At kunne køre bil – og køre godt – er en fantastisk frihed.
Og med frihed kommer også ansvar, for dig selv, dine kære og for andre trafikanter, både “de hårde” og “de bløde”. I min undervisning vil du blive mødt med en positiv indstilling til hvordan du lærer køreteknik, regler og lovgiving og får en bevidsthed og holdning til det at bevæge sig i trafikken, så vi sammen finder dit potentiale for at blive en rigtig god bilist og for at være dit ansvar bevidst, Vi arbejder for at din holdning og dit reaktionsmønster bliver til en fast del af din måde at tænke på.

At køre bil handler om mere end at få kortet i hus – og gennem dine teori- og kørelektioner hos Slagelse Køreskole kommer du på både en køreteknisk, en lovgivningsmæssig og en personlig rejse, så vi sammen finder frem til den bedste bilist du kan være.

Er du klar til at sætte nøglen i tændingen?

Kontakt mig i dag på kontakt@slagelsekoreskole.dk,

eller tilmeld dig

så finder vi den rigtige rute fremad for netop dig.

Vi er din køreskole i slagelse!